Arvoisat asiakkaat,

 

Olemme avoinna normaalisti. Koska asiakkaiden ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä, seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia ja noudatamme THL:n ja TTL:n toimintaohjeita koronaviruksen COVID-19 leviämisen estämiseksi.

Mikäli tunnet olosi flunssaiseksi, olet karanteenissa tai kuulut riskiryhmään, älä epäröi soittaa ja sopia uudesta ajasta. Flunssan oireiden päättymisen jälkeen on hyvä olla vielä yksi terve päivä kotona.

Otamme huomioon kahden metrin turvavälit. Sen toteuttamiseksi työskentelemme yhdessä huoneessa korkeintaan kahden asiakkaan kanssa. Käytämme tarvittaessa kasvosuojainta. Halutessasi voimme järjestää sinulle myös yksityisen kampaamokäynnin.

Jos jokin asia askarruttaa mieltäsi, olethan yhteydessä meihin: + 358 50 5971002 tai konsthair@gmail.com.

Otetaan tilanne vakavasti ja pysytään positiivisina.

Konstin väki.

 

_____________________

Konst Inspirations

Konst Hair & Gallery on lämminhenkinen ja moderni Sassoon Partner -hiussalonki
Helsingin Punavuoressa. Teemme työtämme kunnianhimolla ja tavoitteenamme on aina asiakkaan piirteitä ja persoonaa korostavat hiukset.

Konstissa yhdistyvät luonnollisuus ja luovuus. Leikkaukset ja värit ovat helppohoitoisia ja kestäviä – pese & pidä-tyyliin. Kaikki työntekijämme kouluttautuvat säännöllisesti Lontoon Sassoon Akatemiassa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen, aikaa seuraavan asiantuntemuksen.

Haluamme että Konstin ilmapiiri inspiroi asiakkaitamme. Salongissamme voi nauttia hiustenleikkuun ohella myös vaihtuvista taidenäyttelyistä.